Μαθήματα μαγειρικής

Κρητική διατροφή

Ελάτε σε επαφή με τον γαστριμαργικό πλούτο της Κρήτης και μάθετε πώς να μαγειρεύετε παραδοσιακές συνταγές. Γνωστά πιάτα όπως τα γεμιστά, το τζατζίκι και ο ντάκος περιμένουν να τα εξερευνήσετε μέσα από ειδικά σχεδιασμένα μαθήματα στη φύση που σκοπό έχουν να σας φέρουν σε επαφή με τις κρητικές διατροφικές συνήθειες, παγκόσμια γνωστή ως μια από τις πιο θρεπτικές και νόστιμες διατροφές.

Χρησιμοποιούμε φυσικές, πρώτες ύλες όπως το εξαιρετικό κρητικό ελαιόλαδο, άγρια κρητικά βότανα και θυμαρίσιο μέλι. Μέσα από μια ευχάριστη διαδικασία μαθαίνουμε να μαγειρεύουμε και στη συνέχεια καθόμαστε όλοι μαζί σαν μια παρέα για να απολαύσουμε τα πιάτα που δημιουργήσαμε.

Ελάτε σε επαφή με την υποδοχή του ξενοδοχείου για να κανονίσουμε ένα μάθημα μαγειρικής που θα σας μείνει αξέχαστο, και εντυπωσιάστε με τις μαγειρικές σας ικανότητές τους φίλους και τους συγγενείς σας μετά την επιστροφή στο σπίτι σας.

Αίτηση Ενδιαφέροντος

Όνομα είναι υποχρεωτικό
Επώνυμο είναι υποχρεωτικό
Email είναι υποχρεωτικό
Τηλέφωνο είναι υποχρεωτικό
είναι υποχρεωτικό
Τα πεδία με " * " είναι υποχρεωτικά.

Σας γνωστοποιούμε ότι τα στοιχεία σας παραμένουν στην εταιρία μας για αποκλειστική χρήση, με σκοπό την όσο δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση σας και σε καμία περίπτωση δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους.