Μινωική μαγειρική & κεραμική

Μια εντελώς νέα εμπειρία!

Εξερευνήστε τις Μινωικές μαγειρικές πρακτικές μέσα από μια βιωματική δραστηριότητα στο ξενοδοχείο μας. Γευτείτε συνταγές που ετοίμαζαν οι Μινωίτες μέσα από προγράμματα μαθημάτων μαγειρικής και οινογευσίας που σχεδιάσαμε ειδικά για τους επισκέπτες μας δίπλα σε ένα μοναδικό σκηνικό.

Μια ομάδα αποτελούμενη από μελετητές, σεφ, οικολόγους και τεχνίτες προετοιμάζουν μια υπαίθρια μαγειρική επίδειξη που αναπαράγει όσο το δυνατόν περισσότερο τον τρόπο με τον οποίο οι αρχαίοι Κρήτες προετοίμασαν και απολάμβαναν μια γιορτή, χρησιμοποιώντας μια συλλογή από πήλινα αντίγραφα αρχαίων μινωικών μαγειρικών αγγείων και σκευών.

Δοκιμάστε πανάρχαιες γεύσεις όπως χοιρινό στιφάδο με πράσα, μέλι και φασκόμηλο, φακές που σιγοβράζουν με κρεμμύδια και σκόρδο, αρωματισμένα με μέλι και σβησμένα με φρέσκο ελαιόλαδο και θαλασσινό αλάτι ή χταπόδι που σιγοβράζει στη μπίρα ή στο κρασί και αρωματίζεται με θυμάρι και μέλι.

Το μενού «Minoan Tastes» έχει σχεδιαστεί με βάση τα αρχαιολογικά ευρήματα και περιβαλλοντικές μελέτες στην Κρήτη.  Για όλα τα πιάτα χρησιμοποιούνται φρέσκα, εποχιακά και τοπικά προϊόντα και τα μαγειρεύουμε σε πήλινα δοχεία πάνω στη φωτιά.

Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων: 10
Κόστος: 60 ευρώ ανά άτομο

Αίτηση Ενδιαφέροντος

Όνομα είναι υποχρεωτικό
Επώνυμο είναι υποχρεωτικό
Email είναι υποχρεωτικό
Τηλέφωνο είναι υποχρεωτικό
είναι υποχρεωτικό
Τα πεδία με " * " είναι υποχρεωτικά.

Σας γνωστοποιούμε ότι τα στοιχεία σας παραμένουν στην εταιρία μας για αποκλειστική χρήση, με σκοπό την όσο δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση σας και σε καμία περίπτωση δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους.