Διαμονή

Ζήστε τη μοναδική αίσθηση της παραδοσιακής διαμονής και απολαύστε την κρητική φιλοξενία.

Ο οικισμός αποτελείται από μικρές γειτονιές μονών κτισμάτων και εκτείνεται σε όλο το χωριό. Το συγκρότημα είναι δομημένο με απόλυτο σεβασμό στην αρχιτεκτονική του τόπου και του φυσικού περιβάλλοντος. Οι απέριττες φόρμες, τα αρχέγονα φυσικά υλικά και η πατίνα του χρόνου συντείνουν στην αυθεντικότητα. Συλλεκτικά αντικείμενα και βιβλία τέχνης, λογοτεχνίας και design πλαισιώνουν τη διακόσμηση των κατοικιών.

Η κάθε κατοικία διαθέτει καθιστικό με διακοσμητικό τζάκι/παραστιά, υπνοδωμάτιο, κουζίνα, μπάνιο, και ιδιωτική βεράντα. Η επίπλωση λιτή, στον απόηχο της κρητικής παράδοσης σε συνδυασμό με διάφορα συλλεκτικά αντικείμενα προσδίδουν ισορροπία και ηρεμία στο δομημένο περιβάλλον. Οι τοίχοι λευκοί, παραδοσιακά λευκοί και με χρηστικές εσοχές, λούζονται στο μεσογειακό φως που τους περιβάλλει δυναμικά από τα μικρά παράθυρα.

Σπάνια συλλεκτικά αντικείμενα δένουν αρμονικά με χρηστικά έργα τέχνης. Η διαμόρφωση και η διακόσμηση κάθε σπιτιού είναι μοναδική και οι χώροι γοητεύουν και προσκαλούν. Η κάθε κατοικία με τις ιδιαιτερότητές και τις ευρηματικές λύσεις καθιστά την παραμονή σας μοναδική!

Cottage Sea View

Cottage Sea View

Θέα: Θάλασσα | Χωρ.: έως 2 άτομα | Μέγεθος: 34 - 38 τ.μ.

Τα Cottages Sea View διαθέτουν open plan υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, καθιστικό με ένα κτιστό κρεβάτι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τζάκι, λουτρό με ντουζ και βεράντα με έπιπλα κήπου.

Standard Cottage

Standard Cottage

View: Θέα στον κηπο | Capacity: up to 2 persons | Size: 34 - 38 m²

Το Standard cottage αποτελείται από ενα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, καθιστικό με  κτιστό κρεβάτι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τζάκι, λουτρό με ντουζ και βεράντα με έπιπλα κήπου.

Superior Cottage

Superior Cottage

Θέα: Θάλασσα | Χωρ.: έως 4 άτομα | Μέγεθος: 60 τ.μ.

Τα Superior Cottages αποτελούνται από ενα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, καθιστικό με δύο κτιστά κρεβάτια, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τζάκι, λουτρό με ντουζ και βεράντα με έπιπλα κήπου.

Family Cottage Garden View

Family Cottage Garden View

Θέα: Κήπο | Χωρ.: έως 4 άτομα | Μέγεθος: 50 τ.μ.

Τα Garden view cottages αποτελούνται από ενα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, καθιστικό με  κτιστά κρεβάτια, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τζάκι, λουτρό με ντουζ και βεράντα με έπιπλα κήπου.

Βραβεία